πράσινο

πράσινο

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Νο3.

  Λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία, τα παιδιά ανυπομονούν να ολοκληρώσουν τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους για να τις δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. 
 Αποφασίσαμε να φτιάξουμε κηροπήγια με την τεχνική του ντεκουπάζ, και στολιδάκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας πηλό. Ζητήσαμε από κάθε παιδί να φέρει στο σχολείο ένα άδειο βαζάκι, το οποίο αλείψαμε με κόλλα και κολλήσαμε επάνω χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες. Στη συνέχεια το στολίσαμε με χρωματιστές κορδέλες και τοποθετήσαμε μέσα στο βάζο ένα μικρό κεράκι. 


  Τα στολιδάκια από πηλό τα κατασκευάσαμε χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα καλούπια, τα αφήσαμε να στεγνώσουν και έπειτα τα παιδιά τα έβαψαν με χρώματα της αρεσκείας τους.

  Δε θα μπορούσε να λείπει από τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μας η κατασκευή του σκηνικού για τη φετινή θεατρική παράσταση. Το έργο που ανεβάσαμε ήταν "Η Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα" του Ευγένιου Τριβιζά και τα παιδιά ζωγράφισαν ένα κάστρο με νυχτερίδες, αράχνες και πολλά αστεράκια. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας